همانطور که میدانید، بیشتر خانم ها در دوران بارداری با مشکلات پوستی سروکار دارند، یکی از این مشکلات پوستی، اگزمای پوستی است. از دلایل به وجود آمدن اگزمای در برخی قسمت های بدن مادر در طول بارداری کم خونی شدید است. کم خونی و بی آبی بدن موجب به وجود آمدن پوست خشک و خارش و در نتیجه آن اگزمای پوستی است. در ادامه این مطلب با وب سایت مای سیلکر همراه باشید تا شما را با یکی از موثر ترین درمان های اگزمای پوستی در بارداری آشنا کنیم.
اگزمای دوران بارداری
در برخی مادران اگزمای پوستی از همان روزهای اول باردای آغاز می شود. این مشکل به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد، برای مثال در برخی مادران اگزمای پوستی به دلیل کم خونی و کم آبی بدن رخ دهد که با مصرف قرص های آهن و مکمل ها می شود از بروز این عارضه جلوگیری کرد.
در برخی موارد دیگر نیز ممکن است کم کاری تیروئید باشد، کم کاری تیروئید یک اختلال بسیار شایع در خانم های باردار است که به طور مستقیم در به وجود آمدن پوست خشک و در نتیجه آن اگزمای پوستی نقش دارد. توجه داشته باشید، افرادی که پوست چرب دارند، کمتر در معرض اگزمای پوستی قرار می گیرند.
اگزما در حاملگی نشانه چیست؟
اگزما یک بیماری پوستی شایع بوده که با خارش، قرمزی و التهاب پوست همراه است. این بیماری می تواند در هر سنی رخ دهد و در دوران حاملگی نیز بسیاری از خانم ها به آن مبتلا می شوند. تغییرات هورمونی در دوران بارداری، یکی از مهم ترین دلایل بروز یا تشدید اگزما در این دوران است.
اگزما در بارداری ممکن است با علائم مختلفی همراه باشد که شدت آن ها در افراد مختلف متفاوت است. در زیر به برخی از شایع ترین علائم و نشانه های اگزما پرداخته ایم.
- خارش شدید، یکی از بارزترین علائم اگزما بوده و ممکن است در سراسر بدن یا در نواحی خاصی مانند دست ها، پا ها، شکم یا صورت ایجاد شود.
- پوست مبتلا به اگزما، معمولاً قرمز و ملتهب است. همچنین ممکن است پوست خشک، پوسته پوسته و دچار ترک شود.
- در برخی موارد، اگزما ممکن است با ایجاد تاول های کوچک و پوسته پوسته شدن پوست همراه باشد.
- در اثر خارش شدید و خاراندن پوست، ممکن است پوست زخمی شده و در معرض عفونت قرار گیرد.
دلایل بروز اگزما در بارداری
تغییرات هورمونی در دوران بارداری، یکی از مهم ترین دلایل بروز یا تشدید اگزما است. این تغییرات هورمونی باعث افزایش حساسیت پوست و کاهش عملکرد سد محافظتی پوست می شود. همچنین عوامل دیگری مانند استرس، تغییرات در سیستم ایمنی بدن و تماس با مواد حساسیت زا نیز می توانند در بروز اگزما نقش داشته باشند.
دلایل بروز مشکل اگزمای پوستی در دوران باردای از فردی به فرد دیگر متفاوت است، دلیل این تفاوت در ابتدا به نوع پوست افراد و در وهله دوم به سیستم ایمنی افراد و دیگر عوامل بستگی دارد. اما به طور کلی، از جمله دلایل به وجود آمدن اگزمای پوستی در دوران بارداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تغییرات هورمونی
- افزایش غیرعادی حجم خون
- مبتلا شدن به دیابت در دوران بارداری
- کمبود آب بدن
- مبتلا شدن به بیماری پسوریازیس
- کم خونی
- مصرف قرص های خاص
- تغییرات آب و هوایی و …. از جمله دلایلی هستند که ممکن است در بروز اگزمای پوستی در دوران بارداری نقش داشته باشند.
درمان اگزمای پوستی در دوران بارداری
درمان اگزما در دوران حاملگی بهتر است با مشورت پزشک انجام شود چرا که بسیاری از دارو های موضعی و خوراکی برای درمان اگزما، ممکن است برای جنین مضر باشند. پزشک با توجه به شدت بیماری و شرایط فردی بیمار، بهترین روش درمانی را تجویز خواهد کرد. برخی از روش های درمانی که می توانند به کاهش و یا از بین رفتن خارش و اگزمای پوستی کمک کنند عبارتند از:
- استفاده از مرطوب کننده ها یا پماد های ترمیم کننده پوست
- پرهیز از تماس با عوامل تحریک کننده مانند مواد شوینده و یا مواد شیمیایی
- استفاده از شوینده های ملایم
اگزمای پوستی یکی از مشکلات پوستی است که اگر درمان نشود، ممکن است مشکلات جدی تری را به وجود آورد از این رو بهتر است هر چه زودتر اقداماتی در خصوص رفع این مشکل انجام دهید. برای درمان انواع اگزمای پوستی می توانید از کرم آنتی اسکار سیلکر استفاده کنید.
این پماد با داشتن خواص منحصر به فرد یک گزینه بسیار عالی برای افرادی است که به دنبال یک گزینه بسیار موثر در کوتاه ترین زمان ممکن هستند.
تاثیر اگزمای پوستی بر جنین
اگزما به عنوان یک بیماری پوستی مزمن می تواند در دوران بارداری برای مادر بسیار آزار دهنده باشد. اما سوال بسیاری از مادران باردار این است که آیا این بیماری می تواند بر روی جنین نیز تاثیر بگذارد؟ خوشبختانه مطالعات نشان می دهند که اگزما به طور مستقیم بر رشد و نمو جنین تاثیرات منفی نگذاشته و نیازی به نگرانی نیست.
اگزما یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول های پوست حمله می کند. این بیماری به طور کلی در رحم مادر به جنین منتقل نمی شود. با این حال برخی از عوارض جانبی اگزما در دوران بارداری ممکن است به طور غیرمستقیم بر مادر و جنین تاثیر بگذارند.
برای مثال خارش شدید ناشی از اگزما می تواند باعث بی خوابی و استرس در مادر شود که این عوامل می توانند بر سلامت کلی او و در نتیجه بر جنین نیز تاثیرگذار باشند. همچنین استفاده از برخی داروها برای کنترل اگزما در دوران بارداری بهتر است با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام شود تا از عوارض احتمالی بر جنین جلوگیری شود.
پماد برای رفع خارش پوستی در بارداری
خارش پوست یکی از شایع ترین مشکلات دوران بارداری است که به دلایل مختلفی از جمله تغییرات هورمونی، کشیدگی پوست و خشکی آن رخ می دهد. این خارش می تواند بسیار آزار دهنده بوده و بر کیفیت خواب و آرامش مادر باردار تاثیر بگذارد. برای تسکین خارش پوست در دوران بارداری، استفاده از پماد های مناسب و کرم های ترمیم کننده مانند محصولات برند سیلکر می تواند بسیار مفید باشد.
تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند باعث افزایش حساسیت پوست و ایجاد خارش شود. همچنین، بزرگ شدن شکم و کشیده شدن پوست، خشکی پوست و استفاده از برخی صابون ها و شوینده ها نیز می توانند خارش پوست را بیشتر کنند.
از آنجایی که داروها و محصولات پوستی در دوران بارداری ممنوع هستند، استفاده از محصولات طبیعی و ملایم مانند کرم ترمیم کننده سیلکر بسیار اهمیت دارد. این محصول با ترکیبات گیاهی و مرطوب کننده های قوی، به بهتر شدن خارش، نرم کنندگی پوست و ترمیم بافت های آسیب دیده کمک می کنند.
کرم ترمیم کننده سیلکر با فرمولاسیون ملایم و فاقد مواد شیمیایی مضر، برای پوست های حساس و آسیب دیده، از جمله پوست مادران باردار، بسیار مناسب است. این کرم با ترکیباتی مانند آلوئه ورا، آلانتوئین و ویتامین E، به تسکین خارش، کاهش التهاب، ترمیم بافت های آسیب دیده و افزایش رطوبت پوست کمک می کند.
بهترین پماد برای کهیر در بارداری
تغییرات هورمونی، حساسیت به برخی غذاها، نیش حشرات و عفونت ها از جمله دلایل اصلی بروز کهیر در دوران بارداری هستند. این عارضه معمولا در سه ماهه دوم و سوم بارداری شایع تر است و می تواند بر کیفیت زندگی مادر باردار تاثیر بگذارد.
همانطور که گفته شد اگزما و کهیر پوستی در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی و سایر عوامل، می تواند بسیار آزاردهنده باشد. خارش شدید، قرمزی و برجستگی های پوستی از جمله علائم شایع کهیر هستند. انتخاب پماد مناسب برای درمان کهیر در این دوران بسیار مهم است و بهتر است از دارو و پماد های مناسب استفاده شود تا مشکلات پوستی جدی تری برای مادر رخ ندهد.
البته انتخاب بهترین پماد برای کهیر پوستی در دوران بارداری، به تشخیص پزشک و شدت علائم بستگی دارد. پزشکان معمولا پمادهای حاوی مواد طبیعی و ملایم مانند کدم ترمیم کننده سیلکر به همراه مرطوب کننده آن را برای کاهش خارش و التهاب پوست تجویز می کنند.
آیا کرم ترمیم کننده سیلکر برای کهیر پوستی در بارداری مناسب است؟ کرم ترمیم کننده سیلکر به دلیل ترکیبات طبیعی و ملایم خود، برای پوست های حساس و آسیب دیده مناسب است. این کرم می تواند به تسکین خارش، کاهش التهاب و نرم کنندگی پوست کمک کند.
استفاده از ترمیم کننده در بارداری
دوران بارداری با تغییرات هورمونی و کشیدگی پوست همراه است که می تواند منجر به خشکی، ترک و حساسیت پوست شود. به همین دلیل، انتخاب یک ترمیم کننده پوست مناسب برای حفظ سلامت و زیبایی پوست در این دوران بسیار مهم است. یکی از گزینه های محبوب و موثر در این زمینه کرم ترمیم کننده سیلکر است.
اما چرا پوست در دوران بارداری به ترمیم نیاز دارد؟ تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند باعث افزایش تولید رنگدانه، ایجاد لک و تغییر در بافت پوست شود. همچنین بزرگ شدن شکم و سایر قسمت های بدن باعث کشیدگی پوست و ایجاد ترک های پوستی می شود. این تغییرات به ترمیم و مراقبت ویژه پوست نیاز دارند تا از بروز مشکلات جدی تر پوستی جلوگیری شود.
کرم ترمیم کننده سیلکر به دلیل فرمولاسیون ملایم و طبیعی برای پوست مادران باردار بسیار مناسب است. سیلکر با تحریک تولید کلاژن، به ترمیم ترک های پوستی و بهبود بافت پوست کمک می کند. این کرم با حفظ رطوبت پوست، از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست جلوگیری کرده و پوست را نرم و لطیف می کند.
ترکیبات ضد التهابی موجود در سیلکر، به کاهش قرمزی و التهاب پوست کمک می کنند. همچنین فرمولاسیون ملایم و فاقد مواد شیمیایی مضر، سیلکر را برای پوست های حساس و مستعد آلرژی مناسب می کند.
پماد دکسپانتنول در بارداری
خارش و حساسیت پوستی یکی از شایع ترین مشکلات در دوران بارداری است که می توان با کمک برخی از دارو ها و پماد ها آن ها از بین برد. علاوه بر استفاده از کرم ترمیم کننده برند ایرانی سیلکر می توانید از برخی پماد ها برای این عارضه پوستی استفاده کنید و تغییرات هورمونی و کشیدگی پوست می توانند باعث ایجاد این ناراحتی شوند.
پماد دکسپانتنول یک ماده مرطوب کننده و ترمیم کننده پوست به عنوان یکی از گزینه های درمانی برای این مشکل شناخته می شود. دکسپانتنول با ایجاد یک لایه محافظ روی پوست، از دست رفتن رطوبت جلوگیری کرده و به ترمیم سلول های پوست کمک می کند.
این ماده به دلیل خواص ضد التهابی می تواند خارش و قرمزی پوست را کاهش دهد. همچنین دکسپانتنول به نرم شدن پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی آن کمک می کند که در دوران بارداری بسیار مهم است. با این حال قبل از استفاده از هرگونه محصولی، حتی محصولات گیاهی، در دوران بارداری باید با پزشک خود مشورت کنید.
برخی از پزشکان ممکن است استفاده از دکسپانتنول را برای زنان باردار بلامانع بدانند اما برخی دیگر ممکن است احتیاط بیشتری را توصیه کنند. همچنین مهم است که تنها از محصولات با کیفیت و دارای مجوز استفاده کنید و دستورالعمل های مصرف را به دقت رعایت کنید.
پماد مگاکورت برای خارش پوستی
اگزما در دوران بارداری می تواند بسیار آزار دهنده باشد. خارش، قرمزی و پوسته پوسته شدن پوست از جمله علائم شایعی هستند که کیفیت زندگی زنان باردار را تحت تاثیر قرار می دهند. یکی از داروهایی که گاهی برای درمان اگزما تجویز می شود پماد مگاکورت است. اما آیا استفاده از این دارو در دوران بارداری بی خطر است؟
مگاکورت یک کورتیکواستروئید موضعی است که برای کاهش التهاب و خارش پوست استفاده می شود. این دارو در درمان اگزما بسیار موثر است. با این حال کورتیکواستروئید ها می توانند از طریق پوست جذب بدن شوند و وارد جریان خون شوند. به همین دلیل استفاده از آن ها در دوران بارداری با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام می شود.
اما چرا باید برای استفاده از پماد مگاکورت احتیاط کرده و با پزشک مشاوره کرد؟ برای پاسخ به این سوال می توان گفت کورتیکواستروئید ها می توانند از طریق پوست جذب شده و وارد جریان خون شوند. این امر ممکن است بر روی رشد جنین تاثیر بگذارد.
همچنین مگاکورت در دسته داروهایی قرار دارد که در دوران بارداری در دسته C طبقه بندی می شوند. به این معنی است که مطالعات کافی در مورد ایمنی این دارو در دوران بارداری انجام نشده است. استفاده طولانی مدت یا استفاده در قسمت های زیادی از پوست از مگاکورت ممکن است عوارضی مانند نازک شدن پوست، ترک خوردگی، عفونت و تغییر رنگ پوست را به دنبال داشته باشد.
چه زمانی می توان از مگاکورت در دوران بارداری استفاده کرد؟
در برخی موارد پزشک ممکن است برای درمان اگزما در دوران بارداری استفاده از مگاکورت را تجویز کند. این تصمیم معمولا زمانی گرفته می شود که مزایای درمان با این دارو برای مادر بیشتر از خطرات احتمالی آن برای جنین باشد.
پماد آداپالن در بارداری
از دیگر داروهایی که گاهی برای درمان اگزمای آزار دهده در دوران بارداری تجویز می شود، پماد آداپالن است. اما آیا استفاده از این دارو در دوران بارداری بی خطر است؟ آداپالن یک داروی رتینوئیدی است که معمولا برای درمان آکنه استفاده می شود.
این دارو با کاهش التهاب و تسریع روند ترمیم پوست به بهبود ظاهر پوست کمک می کند. برخی پزشکان ممکن است آداپالن را برای درمان اگزما نیز تجویز کنند. با این حال استفاده از آداپالن در دوران بارداری با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام می شود.
آداپالن نیز می تواند از طریق پوست جذب شده و وارد جریان خون شود. اما فعلا مطالعات کافی در مورد اثرات طولانی مدت این دارو بر روی جنین انجام نشده است. آداپالن در دسته داروهایی قرار دارد که در دوران بارداری در دسته C طبقه بندی می شوند. یعنی اینکه مطالعات کافی در مورد این که این دارو برای مادر و جنین بی خطر است یا نه صور نگرفته است.
استفاده از آداپالن ممکن است باعث خشکی، قرمزی و تحریک پوست شود. در برخی افراد نیز ممکن است باعث افزایش حساسیت پوست به نور خورشید شود اگر شما در دوران بارداری به اگزما مبتلا شده اید پزشک ممکن است گزینه های درمانی دیگری مانند مرطوب کننده ها، پماد های حاوی کالامین و یا داروهای ضد حساسیت را برای شما تجویز کند.
پماد بتامتازون برای خارش شکم
خارش شکم در دوران بارداری به خصوص در ماه های پایانی مشکلی است که شاید اکثر مادران آن را تجربه کنند. این خارش می تواند بسیار آزاردهنده باشد و کیفیت زندگی مادر را تحت تاثیر قرار دهد. یکی از داروهایی که گاهی برای تسکین این خارش تجویز می شود و شاید نام آن را زیاد شنیده باشید پماد بتامتازون است.
بتامتازون یک کورتیکواستروئید موضعی است که برای کاهش التهاب، قرمزی و خارش پوست استفاده می شود. این دارو با مهار سیستم ایمنی بدن، از واکنش های التهابی پوست جلوگیری می کند. با این حال کورتیکواستروئید ها می توانند از طریق پوست جذب بدن شوند و وارد جریان خون شوند. به همین دلیل استفاده از آن ها در دوران بارداری با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام می شود.
البته در برخی موارد، پزشک ممکن است برای تسکین خارش شدید شکم در دوران بارداری، استفاده از بتامتازون را تجویز کند البته اگر پزشک تشخیص دهد که این پماد برای مادر و جنین عوارض جدی نداشته و می تواند به کاهش علائم کمک کند.
درمان خانگی اگزما در بارداری
اگزما در دوران بارداری می تواند علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن کیفیت زندگی مادر مشکلات دیگری ایجاد کند و مادران تمایلی به استفاده از کرم ها و پماد ها نداشته و یا دکتر به دلیل عوارض برای جنین و مادر تجویز نکند که در این حالت مادر می تواند از درمان های خانگی بهره ببرد. البته که برای درمان های خانگی نیز باید با پزشک مشورت کنید. در زیر به برخی از این درمان ها پرداخته ایم.
مرطوب کردن مداوم پوست
یکی از مهم ترین اقدامات برای درمان اگزما، مرطوب نگه داشتن پوست است. استفاده از لوسیون ها و کرم های مرطوب کننده فاقد عطر و مواد حساسیت زا، به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و از خشک شدن و ترک خوردن آن جلوگیری می کند. بهتر است از مرطوب کننده هایی استفاده کنید که حاوی مواد طبیعی مانند آلوئه ورا، روغن نارگیل یا شی باتر باشند.
حمام های خنک و کوتاه
حمام با آب گرم و طولانی مدت می توانند پوست را خشک تر کرده و خارش را تشدید کنند. بنابراین بهتر است حمام های کوتاه و با آب ولرم بگیرید. همچنین می توانید از محصولات حمام حاوی جو دوسر کلوئیدی استفاده کنید. جو دوسر به تسکین خارش و کاهش التهاب پوست کمک می کند.
پرهیز از محرک ها
برخی مواد می توانند اگزما را تشدید کنند. بنابراین بهتر است از تماس با مواد شوینده قوی، عطرها، پارچه های پشمی و سایر مواد حساسیت زا خودداری کنید. همچنین استفاده از لباس های نخی و نرم می تواند به کاهش تحریک پوست کمک کند.
تغذیه و رژیم غذایی سالم
تغذیه سالم نقش مهمی در سلامت پوست دارد. مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها، مانند میوه ها، سبزیجات و مغزها، می تواند به کاهش التهاب و بهبود سلامت پوست کمک کند. همچنین بهتر است از مصرف غذاهای فرآوری شده، غذاهای سرخ شده و غذاهای حاوی مواد افزودنی خودداری کنید.
عکس اگزمای پوستی در بارداری
اگزما در دوران بارداری بیماری پوستی ازار دهنده ای است که اگر درمان نشود می تواند عوارض جدی مانند عفونت پوستی، آسم و تب یونجه، مشکلات خواب و… ایجاد کند. در این بخض تصاویری از اگزمای پوستی در دوران بارداری ارائه کرده ایم تا با مقایسه پوست خود با این تصاویر بتوانید به تشخیص اینکه به اگزما و حساسیت پوستی مبتلا شده اید یا نه پی ببرید.
پماد اگزما در دوران حاملگی
اگزما در دوران بارداری می تواند بسیار آزار دهنده باشد و کیفیت زندگی مادر باردار را تحت تاثیر قرار دهد. خارش شدید و التهاب پوست، از جمله شایع ترین علائم اگزما در این دوران هستند. خوشبختانه، با استفاده از درمان های مناسب، می توان این عارضه را کنترل کرد. یکی از رایج ترین روش های درمان اگزما در حاملگی، استفاده از پماد های موضعی است.
اما نکته بسیار مهم این است که انتخاب و استفاده از هر نوع پمادی، به خصوص در دوران بارداری، باید با دقت انجام شود. بسیاری از پماد ها و کرم ها حاوی ترکیباتی هستند که ممکن است برای جنین مضر باشند. بنابراین بهتر است در این مورد توجه و دقت بسیاری شود.
پزشک با توجه به شدت بیماری و شرایط فردی بیمار، بهترین نوع پماد را تجویز خواهد کرد. معمولاً پماد هایی که حاوی کورتیکواستروئید های ضعیف هستند، برای درمان اگزما در دوران بارداری تجویز می شوند. این پماد ها به کاهش التهاب و خارش کمک و عوارض جانبی کمتری دارند.
پماد های خارش در بارداری
همانطور که گفته شد خارش پوست یکی از شایع ترین مشکلات در دوران حاملگی است که می تواند به دلایل مختلفی از جمله تغییرات هورمونی، کشیدگی پوست و بیماری های پوستی رخ دهد. این خارش می تواند بسیار آزار دهنده بوده و خواب و کیفیت زندگی مادر باردار را تحت تاثیر قرار دهد.
برای تسکین خارش پوست در دوران بارداری، بسیاری از بانوان به سراغ استفاده از پماد ها و کرم هایی می روند که نه از ترکیبات آن ها اطلاعات کافی را دارند و نه پماد داری برند معتبر است و همین می تواند سبب بدتر شدن خارش و اگزمای پوستی و حتی آسیب رساندن به جنین شود.
پس بهترین راه انتخاب بهترین کرم ترمیم کننده جای بخیه سزارین از یک برند معروف و محبوب است که علاوه بر از بین بردن اگزما بتواند پس از زایمان جای بخیه سزارین و حتی استرچ مارک را نیز از بین ببرد.
بهترین پماد برای اگزما در حاملگی
عارضه پوستی اگزما که به خصوص در دوران بارداری به دلایل مختلف مانند کشیده شدن بیش از حد پوست و یا عوامل دیگر رخ می دهد خوشبختانه با استفاده از درمان های مناسب، می توان آن را کنترل کرد. یکی از رایج ترین روش های درمان اگزما در بارداری، استفاده از پماد های موضعی است.
برند های نامعتبر و یا حتی برند های شناخته شده ای که کرم های ترمیم کننده خود را با ترکیبات نامعلوم و یا حتی ترکیبات شیمیایی به فروش می رسانند گزینه مناسبی برای استفاده به خصوص در دوران حساس بارداری نیستند.
با توجه به نظرات کاربران و درصد رضایت افراد نسبت به کرم ترمیم کننده سیلکر که یکی از محصولات مراقبتی برای پوست های حساس و آسیب دیده است می تواند گزینه خوبی برای از بین بردن خارش و اگزمای پوستی باشد.
این کرم حاوی ترکیبات طبیعی و مرطوب کننده است که به ترمیم و بازسازی پوست کمک می کند. همچنین، سیلکر دارای خواص ضد التهابی و ضد خارش است که می تواند در تسکین علائم اگزما موثر باشد.
مزایای استفاده از کرم سیلکر برای اگزما در بارداری
کرم آنتی اسکار سیلکر با داشتن خواص بسیار جالب و مفید یک گزینه عالی برای درمان اگزمای پوستی، جلوگیری از ترک خوردگی، زخم شدن پوست در نتیجه اگزمای پوستی است. این کرم با داشتن خاصیت ترمیم کننده می تواند در ترمیم زخم های ناشی از خارش قسمت های مختلف پوست تاثیرگذار باشد.
کرم آنتی اسکار سیلکر با داشتن خواصی نظیر عصاره پیاز، عصاره ریشه آشواگاندا و ویتامین E یک گزینه موثر و بسیار عالی برای ترمیم عارضه های پوستی مانند اگزما، آکنه های پوستی، جای بخیه، جای زخم، ترک های پوستی و … است.
همچنین اگر به دنبال یک کرم بسیار کاربردی برای پوست بسیار خشک، زخمت و خشم هستید، کرم آنتی اسکار سیلکر می تواند در بهبود این مشکلات نقش بسزایی داشته باشند.
در رابطه با کرم آنتی اسکار سیلکر نیز بهتر است بدانید، شما از این کرم می توانید برای درمان اگزمای پوستی کودکان استفاده کنید و نگران عوارض استفاده از آن نباشید. چرا که این کرم هیچ ضرری ندارد و همچنین می تواند بهترین تاثیر را برای درمان بیماری ها پوستی نظیر اگزما داشته باشد.
کرم ترمیم کننده سیلکر علاوه بر بهبود اگزمای پوستی می تواند مزایای دیگری برای پوست به همراه داشته باشد که در زیر به آن ها پرداخته ایم.
- سیلکر عمدتاً از ترکیبات طبیعی و گیاهی تشکیل شده است که همین احتمال بروز حساسیت و عوارض جانبی را کاهش می دهد.
- این کرم به دلیل داشتن خاصیت مرطوب کنندگی بالا، به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و از خشک شدن و ترک خوردن آن جلوگیری می کند.
- ترکیبات موجود در سیلکر، خواص ضد التهابی و ضد خارش دارند که به کاهش التهاب و خارش پوست کمک می کنند.
- سیلکر با ایجاد حس خنکی و آرامش، به تسکین خارش و التهاب پوست کمک می کند.
نحوه استفاده از کرم ترمیم کننده جای زخم سیکر
برای اینکه بتوانید از تاثیر فوق العاده کرم آنتی اسکار سیلکر بایستی نحوه استفاده از ان را به درستی بدانید. نحوه استفاده از این کرم به این صورت است که شما باید دو بار در روز این کرم را برون ماساژ یا مالش و تنها با پخش کردن ان بر روی زخم استفاده کنید.
بهتر است به صورت دوره یک ماهه الی دو ماهه از این کرم استفاده کنید تا از تاثیرات فوق العاده این کرم لذت ببرید، حتی اگر اگزمای پوستی شما برطرف شد، از این کرم استفاده کنید تا زخم و لک های ایجاد شده بهبود پیدا کنند.
بهترین محصولات برند سیلکر:
- کرم ترمیم کننده جای زخم سیلکر
- کرم مرطوب کننده شیر و عسل سیلکر
- سرم برطرف کننده آکنه سیلکر
- اسپری آفتاب سیلکر
- اسپری پوست آسیب دیده سیلکر
- ژل پوست آسیب دیده سیلکر
نظرات خریداران در رابطه با کرم ترمیم کننده سیلکر
جمع بندی
در این مقاله به بررسی اگزمای پوستی در دوران حاملگی پرداخته و در رابطه با پماد های موضعی برای از بین بردن خارش و اگزمای پوستی توضیحات کاملی را ارائه کردیم. همچنین بهترین کرم ترمیم کننده را معرفی کردیم.
اگزما در بارداری می تواند بسیار آزار دهنده باشد، اما با استفاده از درمان های مناسب و مراقبت های پوستی، می توان آن را کنترل کرد. کرم ترمیم کننده سیلکر به عنوان یک محصول طبیعی و ملایم، می تواند در درمان اگزما در دوران بارداری موثر باشد.
کرم آنتی اسکار سیلکر با داشتن قابلیت های منحصر به فرد یک کرم بسیار موثر بدون عوارض پوستی یا سایر مشکلات می تواند به شما در بهبود اگزمای پوستی و ترمیم زخم های ناشی از این بیماری در دوران بارداری کمک کند و به هیچ عنوان نگران عوارض ناشی از مصرف قرص برای رفع اگزمای پوستی نباشید.